Stankoverlast in Enschede

Hangt er in uw woning een vervelende rioollucht? Lukt het u niet om deze stankoverlast weg te krijgen? Geen nood, de door ons aangedragen professional komt voor u in Enschede in actie.

Wij zijn de expert om uw stankoverlast te verhelpen. Met gespecialiseerde apparatuur zijn we in staat om snel de oorzaak van de overlast te vinden.

Opsporen van stankoverlast

Vaak veroorzaakt een lekkage, een verstopping of ongedierte de stankoverlast. Scheuren of gaten in leidingen kunnen voor lekkages zorgen. Die ontstaan bijvoorbeeld door een slechte montage van leidingen, of wortels die door leidingen groeien. Het gevolg is een open verbinding met het riool. De stank krijgt op die manier de kans om uw keuken of badkamer te bereiken.

Onze rioolspecialisten maken gebruik van een rioolcamera om te zien waar het probleem zit. De beelden van deze camera analyseren we vervolgens op een monitor. Zo zien we meteen waar het probleem zit.

Heeft u in Enschede last van stankoverlast? Blijf hier dan niet langer mee zitten. Wij zorgen voor een oplossing. U kunt ons telefonisch bereiken op 0800 255 3733 of het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.